24.6.10

Jussin viettoon.

Aika viedä lapsi mummolaan juhannukseksi ja sen jälkeiseksi viikoksikin serkkujensa kanssa leikkimään. Kesän kohokohtia nääs.

Itse palaan takaisin sunnuntaina ja jos joku ottaa ns. sian säkissä, eli sekalaisia askartelutarvikkeita, sopivia lähinnä ATC-korttiaskarteluun, niin tällä välin jos sanois hep, niin sais, tai jos moni sanois hep, niin sit olis arvonta :) Tai sit jos ottais vastaan sekalaisen pussin eyeletsejä ja haaraniittejä, niin vois sanoo hephep.

6.6.10

Onko ottajaa?

Sekalaiselle pinolle paperikoristeita, pahvikoristeita, muita juttuja semmoisesta valmiista setistä, josta lopulta käytin vain albumin :) Alla mallia värimaailmasta
.

Ilmoittautua saa ensi perjantaihin 11.6. klo 20 asti. Jos on useampi halukas, arvotaan.

4.6.10

Kevätsiivousta.


Kevätsiivous on vähän myöhässä, mutta aloin viimein sortteerata tarvikkeita. Tämä pino menee tien toisella puolla olevaan päiväkotiin, jossa lapsi vietti monta turvallista ja antoisaa vuotta. Viikonloppuna tulee toinen pino tarjolle tänne.

3.6.10

This is mine.


Lapsi, joka aloitti saksan ekalla luokalla, kertoi että oli puhunut uimahallissa englantia. Uimalasit olivat unohtuneet altaan reunalle, ja jotkut ulkkarit olivat niitä pyöritelleet, että mitähän niille pitäisi tehdä. Lapsi oli kävellyt heidän luokseen ja sanonut: "this is mine, thank you". Eilen sama lapsi ajoi bussilla kaverin kanssa lähiöön, kävi piknikillä rannassa, tuli bussilla keskustaan, käveli koululle hakemaan pyöränsä ja tuli kotiin klo 17:30 kun koulu päättyi klo 13. Koska siitä niin iso tuli, että se osaa englantia ja kulkee yksin bussilla?