26.6.06

Bored. Will challenge you. / Tylsää, haastan teidät...

LOL, well I'm not really bored, but it's getting a little akward to see that there are people visiting and never leaving a comment so I have not idea who you all are!!

So, I'm gonna challenge you to create something that has PINK in it, use your fav media, scan or photograph your work, post it online and leave your link in the comments. Come on, humour me :)


-----------

Mullon tylsää, tai melkein ainakin (eikä tämä mitenkään liity neljään siideriin jotka join äsken yhtä monella terassilla). Laskuri tuolla sivun alareunassa näyttää, että kyllä täällä joku käy, mutta kommentteja ei juuri kukaan jätä, joten tässä tulee haaste: luo jotain jossa on pinkkiä (tai vaaleanpunaista :)), kuvaa työsi, postaa se nettiin ja jätä linkki kommenttina tähän viestiin. Joohan?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie olen täällä käynyt melkein joka päivä katselemassa töitäsi ja lukemassa juttujasi, siis tutustumassa paremmin sinuun :) Haen inspiraatiota kirjaasi varten ja nyt luulen sen löytäneeni, taidan saada tänään valmista. Katsotaan saanko vastattua haasteeseesikin

Anonyymi kirjoitti...

Kelpaako kaks viikkoa sitten tehty? Hassu idea tämä haaste. Ja minä pidän hassuista jutuista. Eksyin tänne aivan äskettäin eka kertaa...

http://marjasto1.vuodatus.net/blog/156440

minnako kirjoitti...

Kiva nähdä sua Raisa täällä ja tervetuloa uudestaan Mustikka -- kävinkin jo blogissasi :)

minnako kirjoitti...

Moi Mippe, kaikki pinkki käy, uusi tai vanha, pääasia että saan vähän nähdä ketä täällä oikein käy :) Kävinkin heti kurkkaamassa blogiisi!

Ziina kirjoitti...

kun oikein tarkkaan katsoo niin koruissani on pinkkiäkin täällä:
http://helmielamaa.blogspot.com/2006/06/juhannuskoruja.html

minnako kirjoitti...

Ziina, kauniita koruja, ja on pinkkiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tunnustaudun lukijaksi ja rakastan haasteita joten ehdottomasti halusin tehdä jotakin uutta pinkkiä vaikka vanhaakin löytyisi.

Hieman kesti, mutta tässä tulos
http://i38.photobucket.com/albums/e140/taru76/pinkkikorttip.jpg
kortin koko on noin 10 x 10 cm

minnako kirjoitti...

Kiva Taru nähdä sua täällä(kin) :) Ihana kortti, ja tuo neliönmuoto on vaihteekseen kivaa nähtävää!

Anonyymi kirjoitti...

...ja kyllä pinkki kortti yhä on paikallaan. Minä kun ensin linkkiä kokeilin sain vastauksen "kuva ei ole enää tällä paikalla", eli osoite pitää kopioida kokonaan .jpg loppuun saakka.

Anonyymi kirjoitti...

MOI!

Mä käyn täällä aina silloin tällöin kattelemassa sun aikaansaannoksia ja ottamassa mallia :P
Haastetta en kerkee nyt just totuttaa.
Manssu