6.11.08

Blog candy for Finns. / Lahjuksia Suomeen.

ARVONTATULOS:

Enttententtenteelikamenten-tyyppinen arvonta antoi tulokseksi, että Pappi Puikoissa vei tämän "pääkasan", mutta koska olen hetkellisen siivoushuuman vallassa, laitan kaikille muillekin jotain pientä tulemaan, joten olkaa hyvät ja laittakaa osoitteenne mulle moonunit36ATgmail.com. Raisan osoite jo onkin :)

Jos haluat kuvassa näkyvät Tilda-paperit ja sekalaiset muut korttiaskarteluun sopivat matskut, sekä pari yllätystä, niin jätä kommenttisi sunnuntai-iltaan klo 18 mennessä. Jos tulee enemmän kuin yksi kommentti, niin pitänee arpoa :)

7 kommenttia:

Anspe kirjoitti...

"Lahjukset"Kelpaisivat kyllä!!

Anonyymi kirjoitti...

Hihi, mulle ja ;)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tulin vastavierailulle - juu, kelpaisivat nuo tännekin, että taidatpa joutua arpomaan :)

Raisa kirjoitti...

Kyllä ne mullekkin kelpaisi :))

Tinde kirjoitti...

Olen kylässä ensimmäistä mutten viimeistä kertaa :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitos vielä etukäteen tännekin puolelle! (Kehtaisinkohan mainita, että kuvasta päätellen taitaa olla Tilda-taloja tulossa, ja taitaa niitä meikäläisellä jo olla entuudestaan pari arkillista, eli jos olet lähettämässä voittoja muillekin, voit jakaa noita taloja mieluusti useampaan osoitteeseen, etten kahmi kaikkia :) ) Mutta, kuten sanottu, lämmin kiitos ja kumarrus jo etukäteen: On se vaan niin mukavaa voittaa joskus jotain :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Huomasin, että aiempi sähköpostiviestini, johon olin laittanut osoitteeni, oli palautunut jostain syystä takaisin! Laitoin uuden, toivottavasti nyt toimii...